Lifestyle

Sinkut solmivat perjantaina uusia suhteita Turussa

Turun alueella asuu noin 52 000 henkilöä asuu, suuri osa on sinkkuja. Miehiä lukemasta on reilut 22 400 ja erotus tästä, eli reilut 29 600 on naisia. Yhden vanhemman talouksia Turussa on noin 6 300. Nuoret aikuiset asuvat usein vielä vanhempiensa kanssa, eivätkä tätä kautta tilastoidu esimerkiksi yksin asumisen tai perheisiin kuulumattomien muodossa, vaikka ovatkin täysi-ikäisiä ja etsivät mahdollisesti parisuhdetta.
Lifestyle

Pullonpalautuskuittien lahjoituksilla uudet televisiot lasten ja nuorten hematologiselle osastolle

Lokakuun alusta alkaen jokaisen turkulaisen ja Turun Citymarketeissa asioivien ympäristökuntalaisten on ollut mahdollista tukea lapsisyöpäpotilaita lahjoittamalla pullonpalautuskuittinsa Sykerölle. Keräyksestä saatujen lahjoitusten avulla on hankittu Tyksin lasten ja nuorten hematologiselle osastolle uudet televisiot ja Blu-ray-soittimet jokaiseen potilashuoneeseen, yhteensä kymmenen.
Lifestyle

Timo Nummelin Tonttujuoksun kummina

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Tonttujuoksu on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka pyrkimyksenä on levittää iloista joulumieltä Turun keskustaan. Tonttujuoksu juostaan Turun keskustassa lauantaina 9. joulukuuta. Tapahtuman kummina toimii Turun Palloseuran legendaarinen pelaaja Timo Nummelin . Kiekkolegenda lähettää juoksijat matkaan kävelykadulta lähtevän reitille, jonka pituus on 3,4 kilometriä. Juoksun maali on Kauppatorin Joulutorilla.