Mielipide

Mielipide: Korisbuumi hyödyksi

Suomessa varsinkin maajoukkue ”Susijengi” on ollut korisbuumissa. EM-kisoja pelattiin 50 vuoden tauon jälkeen Suomessa. Helsingin Hartwall-areena täyttyi Suomen alkulohkon peleissä 12 000 kannattajan toimesta. Valitettavasti tämä buumi ei ole heijastunut kotimaisen sarjan katsojamääriin nousevasti. Suomen koripalloliiton tuleekin kanavoida kisoista saamansa voitot seuratyön kautta juniorityön tukemiseen ja tätä kautta kotimaan sarjoihinkin saadaan vetovoimaisempia pelaajia lisää. Pelkät jenkkipelaajat joukkueen tukipelaajina on jo nähty.
Mielipide

Mielipide: Pakotetaanko meidät työtaisteluun?

Viimeisen sadan vuoden aikana Suomessa on luotu hyvinvoinnin perusteita perustamalla ammattiyhdistysliike. Tällöin työntekijät valveutuivat ajamaan omia oikeuksiaan ja toivat tasa-arvoa duunarin ja pääoman välille. Nykyisillä toimillaan hallitus ja elinkeinoelämä pyrkivät lakkauttamaan ammattiyhdistysliikkeen ja sen mukana kaikkien palkansaajien oikeudet ajaa omia asioitaan. Olemmeko me valmiita luopumaan oikeuksistamme? Emme!
Mielipide

Mielipide: Janne Ason puolueloikka

Tiedotusvälineet uutisoivat, että Janne Aso päätti loikata perussuomalaisista kokoomukseen. Kaarinan Seudun Perussuomalaiset ovat pettyneitä Ason ratkaisuun. Kuntavaalit olivat huhtikuussa ja uusi valtuusto aloitti työnsä kesäkuun alussa. Ennen kuntavaaleja kaikki perussuomalaisten ehdokkaat allekirjoittivat ehdokassopimuksen. Myös Aso. Sopimuksessa ehdokas sitoutuu muun muassa seuraavaan: ”Jos kesken vaalikauden eroan valtuustoryhmästä luovun samalla kaikista perussuomalaisten mandaatilla saamistani luottamuspaikoista.”