Grandellin Liikenne laajentaa pääkaupunkiseudulle

25.01.2016 15:26

Vantaalainen Astor oy Matkapalvelut luopuu omasta linja-autokannastaan myymällä sen turkulais-sauvolaiselle perheyritykselle Grandellin Liikenne Oy:lle. Astor kehittää edelleen valmismatkapalvelujaan ja niihin kuljetukset tuottaa jatkossa Grandell, joka on keskittynyt tilausmatkojen kuljetuksiin sekä paikallisiin koulukyytipalveluihin.

– Pääkaupunkiseutu on meidän tilausajoillemme jo nyt se yleisin kohde ja kaupan myötä saamme sinne myös kiinnekohdan. Astorin bussit siirtyvät meille paikallisine kuljettajineen 1. helmikuuta ja sen kaluston uusimisen myötä pääkaupunkiseudulla näkyvät meidän bussimme siis entistäkin useammin, sanoo Grandellin Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Aki Grandell.

– Luonnollisesti kaupan taustalla on Astorin kannalta keskittyminen entistä tiukemmin matkojen suunnitteluun ja meille näkyvämpi läsnäolo maamme suurimmalla ja toki myös kovin kilpaillulla markkinalla. Me panostamme laatuun sekä kaluston että henkilöstön osalta, ja meillä on kaikki syy uskoa sen tuovan uusia asiakkuuksia myös Helsingistä ja kehyskunnista.

– Astor oy Matkapalvelulle tärkeintä kaupassa on, että saamme Grandellin Liikenteestä bussimatkoillemme yhteistyökumppanin, joka pystyy palvelun laadun ja riittävän kapasiteetin kanssa vastaamaan tarpeisiimme. Meille vapautuu lisäresursseja erilaisten tilaus- ja ryhmämatkapakettien suunnitteluun ja voimme laajentaa tarjontaamme ja palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Kauppa antaa meille hyvän pohjan jatkaa Astor Matkapalvelun tuotteiden kehittämistä ja omaan vahvuusalueeseen keskittymisen näkyvän myös positiivisena kehityksenä liikevaihdossamme, sanoo Tia Astor, Astor oy Matkapalvelu Oy:n toimitusjohtaja.

Grandellin Liikenteellä on jatkossa 20 kapasiteetiltaan vaihtelevaa linja-autoa pikkubusseista kaksikerroksiseen järkäleeseen. Perheyhtiön palveluksessa on samoin 20 kuljettajaa. Liikevaihtoa kauppa tuo perheyhtiölle lisää.

– Meidän kalustollamme pystymme tarjoamaan aina sopivan kokoisen auton asiakkaan tarpeisiin sekä Lounais-Suomessa että pääkaupunkiseudulla. Meillä on myös vuosikymmenet kattava kokemus sekä kotimaan että ulkomaan tilausmatkojen kuljetuksista, Grandell toteaa.

Aamuset-kaupunkimedia (AKM)
Liikenne |01.07.2016 12:46
Päällystystyöt alkavat tiistaina 5. heinäkuuta ykköstiellä Paimionjoen ja Tammisillan välillä ja kakkostiellä Porin päässä.
Liikenne |01.07.2016 10:10
Paavo Nurmi Marathon aiheuttaa liikennejärjestelyjä ensi lauantaina. Itäinen Rantakatu suljetaan yleiseltä liikenteeltä Myllysillan ja Auransillan väliltä lauantaina kello 7–21. Puutarhakatu...
Liikenne |01.07.2016 9:36
Aurajoen yli kulkevan Föri-kaupunkilautan liikkeitä voi seurata kellontarkasti netissä. Turun kaupunki ja turkulainen Cerion Solutions ovat tuoneet jokilauttaan anturin, jonka avulla näkee, missä...
Liikenne |01.07.2016 6:30
Turun liikennekeskuksen mukaan kaivutyö sulkee yhden ajokaistan sataman suuntaan Helsinginkadulla perjantaina kello 7 alkaen.
Liikenne |30.06.2016 22:46
Päällystystyö sulkee perjantaina Kärsämäentiellä ajokaistat keskustan suuntaan Markulantien ja Kaerlantie välillä kello 8.30 alkaen.
Liikenne |30.06.2016 20:34
Jyrsintä- ja päällystystyö haittaa liikennettä Stålarminkadulla vielä perjantaina sekä maanantaina Tiilentekijänkadun ja Nokiankadun välillä.
Liikenne |30.06.2016 15:22
Michelinin teettämästä kyselytutkimuksesta ilmenee, että kännykkä on jatkuvassa käytössä ratin takana myös ajon aikana. Tekstiviestien lähettämisen lisäksi myös sosiaalisen median käyttö, valokuvien...
Liikenne |30.06.2016 10:54
Trafin maksuihin tulee muutoksia 1. heinäkuuta. Sähköisten rekisteröintipalveluiden hinnat laskevat. Nettipalvelussa tehdyn liikennekäytöstäpoiston hinta laskee kahdeksasta eurosta kuuteen euroon....
Liikenne |30.06.2016 9:56
Millaiset ovat jalankulun ja pyöräilyn liikennejärjestelyt Ruotsissa ja Tanskassa – ja millaisia eroja niistä löytyy Suomeen verrattuna? Liikenneturvan, Liikenneviraston ja Liikenteen...
Liikenne |30.06.2016 7:56
Viemäreiden kansistojen vaihto haittaa liikennettä vielä torstaina Stålarminkadulla Tiilentekijänkadun ja Nokiankadun välillä kello 11–18.
Liikenne |29.06.2016 14:04
Jyrsintä- ja päällystystyö sulkee ajokaistoja Aninkaistenkadulla 29.–30. kesäkuuta Tuureporinkadun ja Eerikinkadun välillä.