Grillit kuumaksi ja kasviksia pöytään

09.02.2017 17:52

Talven ja alkukevään ruokasuosikkeja ovat perinteisesti erilaiset pata-, uuni- ja keittoruuat. Kevätauringon valossa yhä useammat kaivavat myös grillinsä esiin. Kausi aloitetaan vuosi vuodelta yhä aikaisemmin ja joka kymmenes grillaa jopa ympäri vuoden ja laittaa joulukinkunkin grillissä.

Viimeistään pääsiäisenä kausi on jo lähes täydessä vauhdissa, kerrotaan HKScan Finlandista.

Aamuset-kaupunkimedia (AKM)
Maku&nautinto |24.03.2017 12:56
Aamiainen on päivän tärkein ateria, sillä aamupalalla luodaan päivän energiatason perusta. Jos aamiaisen jättää välistä, kostautuu se päivän mittaan herkkuhimolla. Viimeistään illalla kädet hapuavat...
Maku&nautinto |23.03.2017 21:28
Päärynä on maaliskuun satokausituote. Maukas ja monipuolinen hedelmä sopii monenlaiseen ruoanlaittoon. Raikas ja mehukas päärynä tuo hedelmäisyyttä niin suolaisiin kuin makeisiin ruokiin. Päärynät...
Maku&nautinto |17.03.2017 14:44
Turussa puolitoista vuotta toiminut ravintolaruoan kuljetuspalvelu Wolt julkisti listan kymmenestä suosituimmasta sen kautta tilatusta annoksesta. Woltin kautta voi tilata Turussakin tuhansia eri...
Maku&nautinto |16.03.2017 21:00
K-ryhmän Plussa-asiakkaiden ostosdatan avulla kootut kartat paljastavat, että mango maistuu eteläsuomalaisille. Mangosta pidetään erityisesti Ahvenanmaalla, Uudellamaalla ja Pohjanmaalla.Mangoa on...
Maku&nautinto |15.03.2017 16:16
Suomalaiset pitävät valmistusaineiden ja energiasisällön ilmoittamista alkoholijuomissa hyödyllisenä, selviää Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton Taloustutkimuksella teettämästä kyselystä....
Maku&nautinto |15.03.2017 12:52 (päivitetty: 15.03.2017 12:57)
Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan, Panimoravintola Koulun ja kirjailija Reijo Mäen yhdessä kehittämä Kakolan Kalpea Pale Ale olut tulee myyntiin tölkissä kautta maan. Mäki käynnisti keskiviikkona...
Maku&nautinto |15.03.2017 10:32
Kasvisruoan ja gluteenittomien herkkujen suosio on kasvanut Suomessa viime vuosina räjähdysmäisesti. Trendi rantautuu myös hotelleihin, joissa aamupala on pitkään merkinnyt allergikoille ja erilaisia...
Maku&nautinto |15.03.2017 10:04
Monissa kauraleivissä on yllättävän vähän kauraa. Kuluttaja-lehti vertaili 15 kauraleipää, joista suurimmassa osassa kauraa on alle neljännes raaka-aineista. Viljan osuudestakin kauraa on useissa...
Maku&nautinto |15.03.2017 9:12
Leipomo ja konditoria Nurmi & Sulonen on turkulaisille tutuin Kauppahallissa sijaitsevasta myymälästään. Legendaarista luumumunkkia ja lihapiirakkaa on moni hakenut koululaisena, vienyt lapsensa...
Maku&nautinto |14.03.2017 12:08
Suomen ympäristökeskus on käynnistänyt hankkeen, jossa testataan ja tutkitaan tapoja kasvisruoan houkuttelevuuden lisäämiseksi kouluruokailussa. Jyväskylässä, Asikkalassa ja Liperissä toteutettavat...
Maku&nautinto |14.03.2017 11:20
Viking Line käynnistää maaliskuussa pitkäkestoisen yhteistyön Ruotsin kokkimaajoukkueen kanssa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää Viking Linen ruokaelämyksiä kaikilla seitsemällä laivalla....