Uusi kahvila Halistenkoskella

15.06.2017 17:16

Myllärintalon idyllinen piha muuttui tänä kesänä keitaaksi, kun Latte Artin hallitseva suomenmestari Pauliina Nyrhinen puolisoineen avasi kahvilan Halistenkoskelle Myllärintaloon. Kahvila Padolla tarjoaa erikoiskahveja, smootheja, keittolounasta, uppomuna-leipiä ja leivonnaisia. Kaikki listalla olevat ruoat ovat itse tehtyjä sekä tuoreita. Lisäksi kahvilassa tarjoillaan Nyrhisen mukaan Suomen ohuimpia vegaanisia ja gluteenittomia siemennäkkäreitä.

Ohessa hoituu kanoottien ja kajakkien vuokraus ja se on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yrittäjävetoista. Kesän aikana on luvassa pihakirppiksiä sekä Latte-art -koulutuksia. Padolla on avoinna 15.9. asti.

Aamuset-kaupunkimedia (AKM)
Maku&nautinto |17.08.2017 14:36
Vuoden 2018 vihannekseksi on nimetty pavut. Valinnan ovat tehneet Puutarhaliitto ry ja Kotimaiset Kasvikset ry. Perusteena on ollut erityisesti se, että tämän monipuolisen kasvisryhmän käytön ja...
Maku&nautinto |17.08.2017 12:40
Altia on tehnyt sopimuksen Infinium Spiritsin kanssa Koskenkorva Vodkan maahantuonnin aloittamisesta Yhdysvaltoihin. Koskenkorvaa myydään tällä hetkellä lähes 30 maahan. Brändiuudistus on tuonut...
Maku&nautinto |17.08.2017 8:24
Syödään yhdessä -teemavuosi huipentuu viikonloppuun 25.–27. elokuuta. Sadat yhdistykset, kyläseurat, hanketoimijat ja yritykset luovat yhteistä juhlaa ympäri Suomea. Maailman suurimpiin kyläjuhliin...
Ensi sunnuntaina vietetään ravintolpäivää Paimiossa Iskun talolla.
Maku&nautinto |16.08.2017 14:04 (päivitetty: 16.08.2017 14:08)
Tapahtumatalo Iskun pihalla järjestetään tulevana sunnuntaina suuren suosion saavuttanut ravintolapäivätapahtuma. Paikan päälle odotetaan useita satoja kävijöitä. Tapahtumassa on mukana kymmenkunta...
Maku&nautinto |16.08.2017 12:40
Jauheliha on suosituin liha suomalaisten ruokapöydissä. Naudan jauheliha pitää ykköspaikkaa (15 % kaikesta lihan kulutuksesta), niin sanotut sekoitejauhelihat eli nauta-sika ja sika-nauta muodostavat...
Maku&nautinto |15.08.2017 19:07
Maitolähettiläs Katri Rantanen muistuttaa koululaisia aamupalan tärkeydestä.– Ilman aamupalaa keskittyminen on huonoa. Koululaisen jaksamisen kannalta aamupala on erittäin tärkeä ateria...
Maku&nautinto |15.08.2017 10:40
Elokuun loppupuoliskon viikot 33 ja 34 on nimetty Suomessa kasvisten sadonkorjuuviikoiksi. Valtakunnallisia kasvisviikkoja päästään viettämään tänäkin vuonna. Avomaan ammattiviljelijöiden...
Maku&nautinto |14.08.2017 9:36
Luomupuuron maailmanennätykseen 6. syyskuuta osallistuu yli 200 000 lasta ja nuorta lähes sadassa Suomen kunnassa Rovaniemeltä Helsinkiin. Luomupuuroa lusikoidaan maailmanennätystahtiin yli...
Maku&nautinto |11.08.2017 16:25
VoiVeljet-yhtiön uusi ravintola Bruukki avaa ovensa 24. elokuuta Tuomaansillan kupeessa, Helsinginkatu 15:ssä, vanhassa pyörätehtaassa. Tarjolla on "rosoista tunnelmaa ja Aurajoen yläjuoksun...
Maku&nautinto |11.08.2017 13:44
Suomen ensimmäistä Ravintoloiden sieniviikkoa vietetään parhaimpaan sieniaikaan 21.-27. elokuuta. Turusta Sieniviikkoon osallistuu Ravintola Hus Lindman.– Suomessa vietetään useita...
Maku&nautinto |11.08.2017 7:48
Seitsemännen kerran järjestetty Suomen Paras Olut-kilpailu järjestettiin 26.–27. heinäkuuta Helsingissä. Kilpailu oli osallistujamäärältään ennätysmäinen, 38 panimoa suurista pieniin toivat...