16.03.2016 12:22

Hyvä, jos kaupunki kehittää osaamistaan uusilla kyvyillä. Soisi kuitenkin, että kaikille vanhoille kyvyillekin olisi tuottavaa työtä.

Kansan palvelijoita

Olen työpaikan takia joutunut ottamaan influenssarokotuksen säännöllisesti. Aikaisemmin sain useita flunssia joka vuosi. Joskin rokotuksen virukset ovat aina erilaisia, teoriani mukaan rokotus nostaa vastustuskykyä niin, että en muista koska olen ollut flunssassa.

Maulikki

Olen samaa mieltä torin kivetyksestä kuin Raimo Rike kirjoituksessaan. Torille ei ole asiaa kyynärsauvoilla tai korkokengilläkään :(.

Keppi ja korkkarit

Ensin VR nostaa opiskelijalipun hintaa ja sitten hallitus laskee opintotuen määrää.

Sattumaa?

Turun kaupungin sähköpylväät ovat ruostuneet koiran väkevästä virtsasta. 9 vuotta sitten alueelle asennetut uudet sähköpylväät ovat JO nyt pilalla. Ehdotan, että koirien omistajia tullaan sakottamaan Turun kaupungin omaisuuden tuhomisesta. Koirahan ei ole syyllinen, vaan se on narun toisessa päässä.

Ympäristö kaikille miellyttäväksi

Keväällä ja kesällä käytän paljon keltaista, oranssia ja turkoosia. Talvella suosin farkkuvaatteita ja ruskea on lämmin väri. Mustaa en käytä juurikaan, korkeintaan farkuissa.