Lue näköislehti Ota yhteyttä
Valikko
  • Etusivu
    • Lue näköislehti
    • Juuri nyt
    • Uutiset
  • Urheilu
    • Kaupunki
      • Kulttuuri
      • Viihde
      • Sarjakuva: Torikaffel
      • JetSet
  • Hyvä elämä
    • Koti
    • Työ
    • Liikenne
    • Lifestyle
    • Matkailu
    • Maku
  • Mielipide
    • Kolumni
  • Info
    • Toimitus
    • Mediamyynti
    • Aineisto-ohjeet
    • Palaute
  • Yhteystiedot
    • Mainosartikkelit

maku

Maku28.01. 11:00

Raastettu tofu uunissa

Kasvisruuan tarjonta on kyselyn perusteella lisääntynyt.
Maku27.01. 17:33

Selvitys: Julkisten elintarvikehankintojen kotimaisuusaste korkea, kasvisruuan tarjonta lisääntynyt

Talvikautena sipuli sopii keittoihin, patoihin ja uuniruokiin.
Maku26.01. 18:32

Kuullota tai marinoi sipuli

Joulunajan ruokaostoksiin käytettiin rahaa enemmän kuin koskaan aiemmin.
Maku25.01. 07:36

Jouluruokaan käytettiin ennätysmäärä rahaa

Liedon Vanhalinna -säätiö on sopinut kynsilaukan malli- ja koeviljelmän perustamisesta pellolle Torsten Sandbergin kanssa.
Maku24.01. 15:38

Valkosipulin malliviljelmä Vanhalinnassa

Maku23.01. 11:00

Näin kokkaat ruokaa takassa

Maku22.01. 17:00

Nopeat kaurakakut syntyvät vartissa neljästä aineksesta

Maku21.01. 16:04

Uusi elintarvikemarkkinointilautakunta arvioi elintarvikkeiden mainontaa

Maku20.01. 17:00

Valkosipuliakin voi pakastaa

Marjaana Pohjolan härkäpapufalafelit ovat jo kauppojen hyllyillä, seuraavaksi tulevat Kalavaleet.
Maku19.01. 09:00

Fallerosta tunnettu Marjaana Pohjola kehitti vegaanisen vaihtoehdon kalasäilykkeille

Maku18.01. 16:09

Videot opettavat käsittelemään ja valmistamaan kalaa

Maku17.01. 11:00

Hampurilaisia tilattiin Turussa kotiovelle eniten

Maku16.01. 11:50

Kevyemmin kevääseen – paistettua kaalia ja kanaa aasialaisittain

Maku15.01. 19:03

Kotimaisen omenan satokausi jatkuu

Mateen tummankirjava perusväri vaihtelee vihertävästä ruskeaan. Se on pehmoinen kala, jota voi helposti pitää kädessään loukkaamatta itseään.
Maku14.01. 19:08

Mateen kutuaika alkamassa – sesonki kestää maaliskuulle

Maku13.01. 08:00

Friends & Brgrs avasi Turkuun toisen ravintolan

Kaskis sai ensimmäisen Michelin-tähtensä viime kesänä.
Maku12.01. 12:14

Ravintoloiden Michelin-tähtien julkistamistilaisuus Turkuun kesällä

Edellisen kerran suomalaiset nauttivat valkoviiniä punaviiniä enemmän yli 20 vuotta sitten, vuonna 2001.
Maku11.01. 07:37

Valkoviinejä myytiin punaviinejä enemmän

Viikon takkaruokareseptit -videosarjassa ja -opasvihkossa kotitalousasiantuntija Tiia Koppanen valmistaa itse suunnittelemiaan ateriakokonaisuuksia, joissa hyödynnetään kotimaisia raaka-aineita ja kotivaratuotteita.
Maku10.01. 11:41

Näin säästät sähköä ja valmistat ruokaa varaavassa takassa

Prismoissa ja S-marketeissa nostetaan sydäntalven ajan esille alle euron hedelmiä, vihanneksia ja juureksia.
Maku09.01. 09:37

Kasvisten osuus ostoskoreissa laskee

  • Juttuvinkki
  • Palaute
  • Jakelupalaute
  • Toimitus
  • Mediamyynti
  • Yhteystiedot

Toimisto

Länsikaari 15, 20240 Turku

Postiosoite

PL 600, 20101 Turku

Puhelin

vaihde 02-269 3900

Sähköposti

etunimi.sukunimi@aamuset.fi

Ilmoitusaineistot

ilmoitukset@aamuset.fi

Toimitusaineistot

aamuset@aamuset.fi

Kustantaja

Turun Tietotarjonta Oy / TS-Yhtymä

Aamuset somessa

Tietosuoja

Tietosuoja / evästekäytännöt / evästeasetukset