Lue näköislehti Ota yhteyttä
Valikko
  • Etusivu
    • Lue näköislehti
    • Juuri nyt
    • Uutiset
  • Urheilu
    • Kaupunki
      • Kulttuuri
      • Viihde
      • Sarjakuva: Torikaffel
      • JetSet
  • Hyvä elämä
    • Koti
    • Työ
    • Liikenne
    • Lifestyle
    • Matkailu
    • Maku
  • Mielipide
    • Kolumni
  • Info
    • Toimitus
    • Mediamyynti
    • Aineisto-ohjeet
    • Palaute
  • Yhteystiedot
    • Mainosartikkelit

maku

Eija Lamsijärven rotmosissa tehdään kylkeen läskisoosi ja jossa siankylkisiivut paistetaan. Holomuussissa sianliha keitetään ja lisätään juuressoseeseen.
Maku06.06.

Rotmos, lapskoussi ja putro ovat samaa saariston perinneruokajuurta

Maku05.06.

Siirappia syreenistä – parfyymiset kukat sopivat herkutteluun

Juho Nummi ja Toni Rahkonen ovat saaneet Heisala Craft Drink Companyn hyvään vauhtiin muutamassa vuodessa.
Maku05.06.

Siideriä vain omista omenoista

Jopa 84 prosenttia suomalaisista kokee uudet perunat parhaaksi mökki- ja kesäruoaksi.
Maku04.06.

Suomalaisten suosikkiruoka kesällä on peruna

Maku03.06.

Chevre-perunasalaatti maistuu niin lämpimänä kuin kylmänäkin

Maku02.06.

Valkosuklaa-macadamiakeksien salaisuus piilee voin ja sokerin vaahdottamisessa

Maku01.06.

Pimientos de padrónin aika

Kesäkuun puolivälissä varhaisperunan tarjonta kattaa jo vakiintuneen kysynnän.
Maku31.05.

Kotimainen varhaisperuna ehtii lakkiaisiin

Parsavarras.
Maku30.05.

Parsa saa kaverikseen jättirapuja

Maku29.05.

Älä kuori kesäkurpitsaa

Maku28.05.

Vitamiinipitoiset mehujäät syntyvät kotipakastimessa

Yhä useampi suomalainen joutuu harkitsemaan ruokaostoksiaan aiempaa tarkemmin, mikä osalla johtaa epäterveellisempiin valintoihin.
Maku27.05.

Kysely: Kallistunut ruoka johtaa usein epäterveellisempiin valintoihin

Kesärauhan ruokatarjonnasta on jätetty tänä vuonna pois punainen liha sekä siipikarja niin yleisön, artistien sekä henkilökunnan ruuista.
Maku26.05.

Kakolanruusu ruokkii Kesärauhassa

Rozanne Fors (vas.) ja Isabella Rios.
Maku25.05.

Café Rebelle vastaa Åbo Svenska Teaterin ravintolatoiminnasta syyskaudesta lähtien

Jouko Kivimetsä keräämässä vuohenputkea.
Maku24.05.

Villikasvit uusi kuuma trendi

Maku23.05.

Kotimaiset palkokasvien arvioidaan edistävän kestävää ruokajärjestelmää

Maku22.05.

Rukiin talvehtiminen lupaa edellisvuotta parempaa satoa

Maku21.05.

Katkarapu on kevyt herkku

Janne Juvonen haluaa jurruttaa Turkuun pohjoismaista aamiaiskulttuuria.
Maku20.05.

Tiirikkalassa voi nautiskella aamiaisesta koko päivän

Smash burgerien juju on pihvi, joka kypsennetään litistämällä kuumaa paistopintaa vasten.
Maku19.05.

Grillauskesän hittejä street food, klassikot ja koko aterian valmistus grillissä

  • Juttuvinkki
  • Palaute
  • Jakelupalaute
  • Toimitus
  • Mediamyynti
  • Yhteystiedot

Toimisto

Länsikaari 15, 20240 Turku

Postiosoite

PL 600, 20101 Turku

Puhelin

vaihde 02-269 3900

Sähköposti

etunimi.sukunimi@aamuset.fi

Ilmoitusaineistot

ilmoitukset@aamuset.fi

Toimitusaineistot

aamuset@aamuset.fi

Kustantaja

Turun Tietotarjonta Oy / TS-Yhtymä

Aamuset somessa

Tietosuoja

Tietosuoja / evästekäytännöt / evästeasetukset