Uutiset

Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret: Korkeakoulujen opiskelijavalinnan uudistukselle asetetut tavoitteet eivät toteudu

Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret ei usko korkeakoulujen opiskelijavalinnan uudistukselle asetettujen tavoitteiden toteutuvan. Järjestö esittää valintakokeiden poistamisen sijaan niiden muuttamista vähemmän valmistautumista vaativiksi. Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret esittää valintakokeisiin mallia, jossa kokeeseen kuuluva aineisto annettaisiin hakijalle vasta kokeessa.
Uutiset

Varsinais-Suomen Perussuomalaiset Nuoret: Turun kaupungin lopetettava laittomasti maassaolevien piilottelu

Varsinais-Suomen Perussuomalaiset Nuoret ry vaatii Turun kaupunkia lopettamaan laittomasti maassa oleskelevien "piilottelun". Sosiaali- ja terveyslautakunnassa hyväksyttiin toukokuussa puitesopimus, joka sallii laittomien siirtolaisten majoituspalvelut ulkoistettavaksi Suomen Punaiselle Ristille. SPR:n Varsinais-Suomen piiri on järjestänyt hätämajoitusta erään kerrostalon tiloissa ja pyytänyt naapureita vaikenemaan asiasta.
Uutiset

Taimela vaatii hallitukselta toimia Kela-kyytien varmistamiseksi

Liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen, kansanedustaja Katja Taimela (sd.) vaatii hallitukselta pikaisia toimia Kela-kyytien järjestämiseksi. Hallituksen ajaman taksilainsäädännön uudistuksen astuttua voimaan heinäkuun alusta useasta maakunnasta on kuulunut julkisuudessa viestejä, etteivät Kelan kilpailuttamat terveydenhoidon kuljetukset ole toimineet. Kyytejä välityskeskuksilta ei ole saatavissa, sovitut kuljetukset jäävät saapumatta tai jonotusajat puhelimitse ovat kestäneet tuntikausia. Kela on kilpailuttanut kuljetuksensa välitysyhtiöiden kanssa uuden lainsäädännön mukaisesti.