Turkulainen Miira Raiskila Ajatuspaja Linjan toiminnanjohtajaksi

Kokoomuslaisen Ajatuspaja Linjan uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu VTM Miira Raiskila Turusta. Toiminnanjohtajan tehtävän ohella Raiskila työskentelee projektisuunnittelijana Ajatuspaja Toivossa ja valmistelee valtio-opin väitöskirjaansa lainsäädäntövalmisteluun liittyen Turun yliopistossa.

Raiskila on aiemmin työskennellyt mm. projektitutkijana Turun yliopistossa, toimitusjohtajana Yliopistovalmennus Oy:ssä ja poliittisena sihteerinä Varsinais-Suomen Kokoomuksessa. Hän kertoo lähtevänsä mielellään johtamaan Linjan toimintaa.

- Ajatuspaja Linja on onnistunut erinomaisesti tehtävässään tuottaa ja koota analyyttisesti tietoa yhteiskunnallisen keskustelun pohjaksi. Ajatuspajan konsepti on todella hyvä, ja olen innoissani päästessäni viemään sen toimintaa vielä tutkimuksellisempaan suuntaan. Uskon myös yhteistyöstä Ajatuspaja Toivon kanssa saatavan etua puolin ja toisin, Raiskila arvioi.

Ajatuspaja Linjan nykyinen toiminnanjohtaja Juho Mäki-Lohiluoma siirtyy viimeistelemään kauppatieteiden ja oikeustieteen opintojaan. Raiskila aloittaa tehtävässä vuodenvaihteessa.

Ajatuspaja Linja on Kokoomuksen Nuorten Liiton kyljessä toimiva itsenäinen ajatuspaja.

Aamuset-kaupunkimedia (AKM)

Tuoksut ihastuttavat ja vihastuttavat

Tuoksut ihastuttavat ja vihastuttavat. #tuoksutON-kampanjalla tuoksut ja tuoksuttomuus nostetaan esiin myönteisenä ihmiselämään kuuluvana osana.

Kortiton kuski Vahdontiellä kiinni kahdeksatta kertaa vuoden aikana

Poliisipartio pysäytti perjantaina kello 12.35 Turussa Vahdontiellä henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kuski kaahasi satasta Tukholmankadulla, kortti kuivumaan

Poliisipartio mittasi perjantaina kello 21.10 Turussa Tukholmankadulla henkilöautolle nopeuden 99 kilometriä tunnissa taajamarajoitusalueella, jossa rajoituksena on 50 kilometriä tunnissa.

Rattijuoppo puhalsi 2,67 promillea Manhattanin parkkipaikalla

Poliisille tuli perjantaina kello 14.30 ilmoitus rattijuoppoepäilystä Ruissalon puistotiellä. Partio tavoitti auton hetken päästä Manhattan-ostoskeskuksen pysäköintipaikalta, jossa kuljettaja oli juuri pysäköimässä autoaan.

Pelastuslaitos auttoi potilaan pinteestä Naantalissa

Varsinais-Suomen pelastuslaitos joutui lauantaina aamupäivällä auttamaan ihmisen puristuksista Naantalissa.

Valaistustyö haittaa liikennettä Hämeentien ja Halistentien risteysalueella sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä

Valaistustyö haittaa liikennettä Hämeentien ja Halistentien risteysalueella 21.-22. lokakuuta kello 17.30-6.30.

Maaseudulle suuntautuva matkailu kasvoi reilusti

Maaseudulle suuntautuva matkailu kasvoi reilusti touko- elokuun aikana ja kesäsesonki oli maaseudulla erityisen vilkasta. Kotimaisille maaseutumatkailuyrityksille suunnatuissa suhdannekyselyissä tiedusteltiin yritysten kasvunäkymiä vuodelta 2018, sekä miten matkailua jatkossa edistetään.

Eurojackpotin potti nousi 90 miljoonaan euroon

Eurojackpotista ei löytynyt kierroksella 42/2018 täysosumia, joten ensi viikolla potissa on suurin mahdollinen summa, 90 miljoonaa euroa.

Kuinka usein suihkuverho pitäisi pestä?

Suihkuverho pitäisi pestä yhtä usein kuin lakanat.

Suositusten mukaan suihkuverho pitäisi kuitenkin pestä lähes yhtä usein kuin sängyn lakanat. Vain ani harva kuitenkaan tekee niin. Kosteassa pesutilassa suihkuverho kerää itseensä herkästi likaa ja hometta. Oikeilla pesunikseillä voi pidentää suihkuverhon käyttöikää ja poistaa sähköisyyttä, joka saa verhon liimautumaan iholle.

Urheilu

Åboraakkeli: Ostosten aika

Antero Niittymäki.

Liigakauden avausottelua lukuun ottamatta sairastuvalla ollut Topi Jaakola ei jatka TPS-paidassa. Loukkaantumisesta toipuminen vie pitkään ja Jaakolan ja TPS:n sopimus purettiin lokakuun puolivälissä. Ison profiilin puolustajahankinta ehti pelata TPS-paidassa vain kertaalleen Liigaa kotiyleisön edessä.

Sami Salminen palaa Tutoon

Sami Salminen (24) palaa Tutoon loppukauden kattavalla sopimuksella.

Sami Salminen palaa Tutoon. 25-vuotias laitahyökkääjä on mukana kokoonpanossa, kun Jokipojat vierailee Marli Areenalla. Salminen palaa Turkuun loppukauden kattavalla sopimuksella.

Sterling Yatekelle TPS on ensimmäinen porras tiellä kohti unelmia

Sterling Yateken maalitahti on ollut hurja. Elokuun lopussa PS Kemiä vastaan hän osui neljästi.

Elokuussa TPS:n jalkapallomiehistöön liittynyt Sterling Yateke on lyönyt itsensä nopeasti läpi ja pelannut itsensä TPS:n kannattajien sydämiin. Jo ensimmäisessä TPS-ottelussaan syyskuussa 19 vuotta täyttänyt hyökkääjä oli pirteä, mutta PS Kemiä vastaan tehdyt neljä maalia villitsivät Kupittaan yleisön täysin.

Puukkokatsomo: Huuhkajat siivillään

Lukas Hradecky.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue on monella tapaa poikkeuksellisessa, jopa historiallisessa, tilanteessa. 15. lokakuuta otettu Kreikasta otettu 2–0-voitto tarkoitti ensinnäkin sitä, että Huuhkajat ovat hyvin lähellä lohkovoittoa Kansojen liigassa. Lohkovoitto avaa tien jatkokarsintoihin, joiden voittaja selviää EM-kisoihin.

Janne Tikkaojasta Tuton viestintäpäällikkö

Janne Tikkaoja ja Roope Paltta.

Tuto Hockey Oy vahvistaa organisaatiota nimittämällä Janne Tikkaojan viestintäpäälliköksi. Viestintäpäällikön työnkuvaan kuuluu tiedotuksesta, viestinnästä ja sisältömarkkinoinnista vastaaminen.

Dance Studio Funkyn junioreiden pienryhmä voitti EM-kultaa

Voittoisa joukkue Elukat, jossa tanssivat Matlena Karvonen (vas.), Nea Mäntylä, Venni Varjonen, Wilma Enroth, Ina Haavisto ja Olivia Kaskinen. Koreografina oli Suvi Nieminen.

Turkulaisen tanssikoulun Dance Studio Funkyn junioreiden pienryhmä voitti EM-kultaa IDO World & European Championships -tanssikilpailuissa Pietarissa. Torstaista sunnuntaihin jatkuneisiin jazz- ja modernintanssin EM-kilpailuihin osallistui 22 maata.

Täysosuma
Siitä prinssistä tulin kysymään...
Siitä prinssistä tulin kysymään...
Lepuuttaahan tälläkin.
Lepuuttaahan tälläkin.
On niin kuuma toukokuu, että meni sateenkaarikin soiroksi.
On niin kuuma toukokuu, että meni sateenkaarikin soiroksi.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Huh huh, tämäkin vielä!
Huh huh, tämäkin vielä!
Huomaahan tuon tyhmempikin.
Huomaahan tuon tyhmempikin.
Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumii, jos ajaa autolla merimiinaan?
Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumii, jos ajaa autolla merimiinaan?
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Just sopiva aika kyläilylle.
Just sopiva aika kyläilylle.