Mikko Forsell HKScan-konsernin talousjohtajaksi

Mikko Forsell, DI ja KTM on nimitetty HKScan-konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Forsell aloittaa tehtävässään 1. tammikuuta. Hän raportoi toimitusjohtaja Jari Latvaselle.

Forsell vastaa konsernin taloustoiminnon sekä talouden prosessien johtamisesta ja kehittämistä. Konsernin rahoitus ja IR sekä IT, hankinta ja sisäinen tarkastus raportoivat talousjohtajalle.

Forsell on toiminut aiemmin muun muassa Metsä Groupiin kuuluvassa Metsä Tissue Oyj:ssä, jossa hän on toiminut talousjohtajana ja vastannut taloustoiminnon lisäksi ostoista, ICT:stä ja projektitoimistosta (PMO). Tätä ennen hän on toiminut Metsä Tissuen oston, talouden ja konsernilaskennan johtotehtävissä.

Tuomo Valkonen, joka on tällä hetkellä talousjohtaja, jättää yhtiön. Hän on toiminut HKScanissa vuodesta 2012 alkaen ja rakentanut yhtiöön yhtenäiset ja konserninlaajuiset taloushallinnon ydinprosessit. Tuomo Valkonen jatkaa HKScanin palveluksessa maaliskuun alkuun saakka.

- Kansainvälisen pörssiyhtiön taloustoiminnon johtaminen yhtiössä, jonka arvoketju ulottuu aina maatiloilta kuluttajan haarukkaan saakka, on ollut äärimmäisen mielenkiintoinen ja merkittävä jakso työurallani. Työ nopeakiertoisten kulutustavaroiden ja ikonisten tuotemerkkien parissa on ollut myös antoisaa. Tulen varmasti hyödyntämään HKScanissa karttunutta kokemustani myös tulevissa työtehtävissäni, sanoo Valkonen.

- Toivotan Mikon lämpimästi tervetulleeksi HKScaniin tukemaan konsernin strategian toteuttamista, kehittämään koko konsernin kattavia talouden prosessejamme sekä vahvistamaan hankinta- ja ICT-toimintojamme. Samalla haluan osoittaa lämpimät kiitokseni Tuomolle hänen työstään ja merkittävästä panoksestaan HKScanissa. Toivotan hänelle mitä parasta jatkoa tulevaan, sanoo Latvanen.

Aamuset-kaupunkimedia (AKM)

Turun lentoasemalla hyvä alkuvuosi

Turun lentokentän matkustajamäärä on kasvanut alkuvuoden aikana.

Turun lentoaseman matkustajamäärät ovat kasvaneet alkuvuonna. Kuuden ensimmäisen kuukauden jälkeen kokonaismatkustajamäärä on 188 319, jossa on kasvua 15,5 prosenttia.

Naantalin taidehuoneella avataan kesäkauden neljäs näyttely

Miia Westerlund.

Naantalin taidehuoneella avataan 24. heinäkuuta kesäkauden neljäs näyttely Meistä tuli Onnellisia . Näyttelyssä on esillä kuvataiteilija Miia Westerlundin dokumentaarisia valokuvia, jotka taiteilija on ottanut vuonna 1984 Naantalin Maijamäen yläasteelta valmistuneista luokkakavereistaan.

Varusmiessoittokunnan 70’s-kiertue tulee Logomoon

Varusmiessoittokunnan kiertue saapuu elokuussa Logomoon.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta jatkaa kaksi vuotta sitten aloittamaansa, genrerajoja rikkovaa aikamatkaa elokuun 70’s-megakiertueellaan. Puolustusvoimien varusmiessoittokunta esittää läpileikkauksen 70-luvun klassikoita. 70’s-kiertue rantautuu Suomen suurimpiin konserttisaleihin Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella, Helsingissä, Turussa sekä Hämeenlinnassa.

Heinäkuu jopa kiireistä aikaa kiinteistönvälittäjille

Sekä asunnon myymistä että ostamista suunnittelevan kannattaa olla kesällä aktiivinen. On yleinen harhaluulo, ettei kauppa käy kesän aikana tai että uutta kotia kaipaavat pitävät lomaa myös unelmiensa tavoittelusta. Näin ei suinkaan ole. Heinäkuu on jopa kiireistä aikaa kiinteistönvälittäjille.

Turun piispa siunasi Porin punaiset

Piispa Kalliala paljasti punaisten muistomerkin Keksi-Porin kirkkopuistossa keskiviikkona.

Turun arkkihiippakunnan piispa Kaarlo Kalliala siunasi keskiviikkona Käppärän hautausmaalle vuonna 1918 haudatut, mutta siunaamatta jätetyt punaisten puolen vainajat.

Urheilu

Wilhelm Hammarberg ÅIFK:n käsipallomiehistön takalinjoille

ÅIFK:n käsipallomiehistö on tehnyt pelaajasopimuksen takarakentaja Wilhelm Hammarbergin kanssa. P98-maajoukkueen kanssa heinäkuun lopun EM-kilpailuihin valmistautuva ”Wiltsu” saapuu Turkuun elokuun alusta vahvistamaan edustusjoukkueen rinkiä. P98:n mukana Makedoniaan 18. heinäkuuta on kutsuttu edustusmiehistöstä myös Isak Lehvonen . Myös Hammarbergin kasvattajaseura on Grankulla IFK.

Mikael Hakalalle pronssia juniorien MM-kisoissa

Mikael Hakala.

Suomalaiset frisbeegolfaajat niittivät menestystä kahdessa maineikkaassa tapahtumassa viime viikolla. Turkulaista Frisbeegolfseura 7k:ta edustava Mikael Hakala voitti pronssia frisbeegolfin junioreiden MM-kilpailuissa. Nummelan frisbeeseuran Eveliina Salonen pokkasi samaan aikaan uransa ensimmäisen PDGA Major -kilpailun voiton Tsekissä järjestetystä Konopiště Openista.

Otteluanalyysi: Inter taisteli vajaalla komea voiton

Mika Mäkitalo oli Interin ratkaisupelaajia.

Se oli omituinen ottelu. Inter meni vartissa kahden maalin johtoon SJK:n puolustuksen virheistä. Sen jälkeen se puolusti. Toisen puoliajan se puolusti vajaalla, sillä Abdoulie Mansally hommasi itselleen ensimmäisen puoliskon lopuksi tyhmästi ja tarpeettomasti toisen kortin keskialueella vaarattomassa tilanteessa.

Täysosuma
Lepuuttaahan tälläkin.
Lepuuttaahan tälläkin.
Jaa ei? No mitäs mä näillä suksilla sitte teen?
Jaa ei? No mitäs mä näillä suksilla sitte teen?
On niin kuuma toukokuu, että meni sateenkaarikin soiroksi.
On niin kuuma toukokuu, että meni sateenkaarikin soiroksi.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Just nyt ei tarvitse palvella, kiitos.
Huh huh, tämäkin vielä!
Huh huh, tämäkin vielä!
Huomaahan tuon tyhmempikin.
Huomaahan tuon tyhmempikin.
Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumii, jos ajaa autolla merimiinaan?
Mitäköhän vakuutusyhtiö tuumii, jos ajaa autolla merimiinaan?
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Tästä onkin hyvä kytätä, milloin kämppä tyhjenee.
Just sopiva aika kyläilylle.
Just sopiva aika kyläilylle.