Wotin kebabit Pian Pakari & Bistroon
Woti-kebabin perustaja Voitto ”Woti” Ahlroth alkaa tarjota tyttärensä Pia Lehtolan kanssa alkuperäisiä kebabeja Raisiossa. Raision ja Naantalin välillä toimiva Pian Pakari & Bistro uudistuu ja tuo samalla myyntiin
Wotin kebabit ja kebab-annokset. Vuonna 1985 Woti-kebabin perustanut Voitto ”Woti” Ahlroth on mukana hankkeessa. Wotin kebabien myynti alkaa keskiviikkona 22. maaliskuuta kello 15. Pian Pakari & Bistro laajentaa samalla aukioloaan.
– Edellisen yrittäjän lopetettua Turussa viime vuonna saimme paljon yhteydenottoja ja päätimme lopulta tuoda alkuperäiset Wotin kebabit Pian Pakari & Bistroon, kertoo Voitto ”Woti” Ahlroth.
– Vaikka minulla ikää jo onkin, niin olen kyllä innostuneena mukana tässä projektissa, virnistää toukokuussa 83 vuotta täyttävä konkari.
Pian Pakari & Bistro on Naantalin ja Raision puolivälissä osoitteessa Vuorenpäänkatu 1.
– Isän kehittämät kebabit korvaavat pizzat ruokalistallamme, täydentää Pia Lehtola, Voitto Ahlrothin tytär ja Pian Pakari & Bistron yrittäjä.
– Koska alkuperäisiä Wotin kebabeja ei enää saanut mistään, meille ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin ottaa ne ruokalistallemme. On kunnia jatkaa isän aloittamaa perinnettä.
Woti-kebab perustettiin Turussa vuonna 1985 ja toimi myöhemmin nimellä Woti’s. Toiminta loppui viime joulukuussa.
Pian Pakari Oy on Naantaliin rekisteröity yhtiö, jolla on bistro Raision Tikanmaalla. Pian Pakari & Bistro -merkkisiä sämpylöitä ja makeita tuotteita myydään noin 60 ruokakaupassa Varsinais-Suomessa ja
Pirkanmaalla – huhtikuusta alkaen myös Satakunnassa. Yhtiön leipomotoiminnot yhdistyivät hiljattain Lempäälässä toimivan Royal Bakery Oy:n kanssa.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)