Sivuston käyttö vaatii selaimen JavaScript -tuen.
Lue näköislehti
Ota yhteyttä
Valikko
Etusivu
Lue näköislehti
Juuri nyt
Uutiset
Urheilu
Kaupunki
Kulttuuri
Viihde
Sarjakuva: Torikaffel
JetSet
Hyvä elämä
Koti
Työ
Liikenne
Lifestyle
Matkailu
Maku
Mielipide
Kolumni
Info
Toimitus
Mediamyynti
Aineisto-ohjeet
Palaute
Yhteystiedot
Mainosartikkelit
Hyvä elämä - Maku
Maku
8:11
Bastasti pastaa – Kauppahallin uusi italialainen ravintola syntyi rakkaudesta yksinkertaiseen ruokaan
Maku
28.06. 11:10
Banaania helposti kolmella tavalla
Maku
27.06. 08:50
Uittamon Paviljongilla voi lounastaa upealla näköalalla
Maku
26.06. 14:30
Chiliöljyllä potkua makaronilaatikkoonkin
Maku
26.06. 12:05
Poimi kaupasta kypsä cantaloupe
Maku
25.06. 09:10
Alkukesä on luonnosta poimijan parasta aikaa
Maku
25.06. 08:10
Mikko Leminen vaihtoi kiekkokaukalot keittiöön
Maku
24.06. 09:05
Makkara on juhannuksen ykkösherkku
Maku
24.06. 08:00
Tuorlassa pannaan kaurasta savuista ja katkeraa olutta
Maku
22.06. 17:35
Luonnollista palautusjuomaa
Maku
21.06. 14:05
Pannacotta mansikkamehukiilteellä on paahteinen kesäherkku
Maku
20.06. 11:10
Annanperunat on grilliruokien mehevä kyydittäjä
Maku
19.06. 09:15
Tortellinit rakastavat kastiketta
Maku
17.06. 14:25
Suomalainen kala on kestävää
Maku
13.06. 10:50
Tilliliha on inhotuin kouluruoka
Maku
12.06. 14:15
Opi kalan käsittelyä YouTubesta
Maku
12.06. 08:10
BBQ - eli herkkuja rumista tynnyreistä
Maku
11.06. 14:20
Vuohenputki vuoden yrtti
Maku
11.06. 09:05
ST x FDS -ravintolan brunssilla tarjotaan näyttävää ruokaa myös silmille
Maku
10.06. 09:00
Sorbetin voi koristella mintulla tai jollain muulla tuoreella yrtillä