Lue näköislehti Ota yhteyttä
Valikko
  • Etusivu
    • Lue näköislehti
    • Juuri nyt
    • Uutiset
  • Urheilu
    • Kaupunki
      • Kulttuuri
      • Viihde
      • Sarjakuva: Torikaffel
      • JetSet
  • Hyvä elämä
    • Koti
    • Työ
    • Liikenne
    • Lifestyle
    • Matkailu
    • Maku
  • Mielipide
    • Kolumni
  • Info
    • Toimitus
    • Mediamyynti
    • Aineisto-ohjeet
    • Palaute
  • Yhteystiedot
    • Mainosartikkelit

Hyvä elämä - Maku

Leena Tursi (vas.), Eleonora Pinna ja Flavio Giacoletto tietävät, että hyvään ruokaan riittää rakkaus italialaiseen keittiöön sekä yksinkertaiset, laadukkaat raaka-aineet.
Maku8:11

Bastasti pastaa – Kauppahallin uusi italialainen ravintola syntyi rakkaudesta yksinkertaiseen ruokaan

 Nopea mikrobanaanileipä on yksi monista resepteistä, jota banaanista saa aikaan muutaman ainesosan kera. Siihen tarvittavat kaurahiutaleet ja kananmuna löytyvät usein kaapista.
Maku28.06. 11:10

Banaania helposti kolmella tavalla

Mari Haritun mukaan Uittamon paviljonki taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin.
Maku27.06. 08:50

Uittamon Paviljongilla voi lounastaa upealla näköalalla

Chiliöljyyn saa erilaisia sävyjä aineksia vaihtelemalla.
Maku26.06. 14:30

Chiliöljyllä potkua makaronilaatikkoonkin

Maku26.06. 12:05

Poimi kaupasta kypsä cantaloupe

Kuusenkerkkien kerääminen ei kuulu jokamiehenoikeuksiin, vaan vaatii luvan muulla kuin omalla tontilla.
Maku25.06. 09:10

Alkukesä on luonnosta poimijan parasta aikaa

Kun Mikko Leminen ravintola-alasta kiinnostui, hänelle oli selkeä valinta, että nimenomaan keittiö on hänen ominta aluettaan.
Maku25.06. 08:10

Mikko Leminen vaihtoi kiekkokaukalot keittiöön

Maku24.06. 09:05

Makkara on juhannuksen ykkösherkku

Niko Hurskaisen mestaroima Kuninkaantie panimo perustettiin vuonna 2016. Tuorlan Kaura -olut on ainoastaan humalalla maustettu, eikä siinä ole käytetty lisäaineita.
Maku24.06. 08:00

Tuorlassa pannaan kaurasta savuista ja katkeraa olutta

Kotimaisen vesimelonin hedelmäliha on makea ja mehukas.
Maku22.06. 17:35

Luonnollista palautusjuomaa

Maku21.06. 14:05

Pannacotta mansikkamehukiilteellä on paahteinen kesäherkku

Annanperunat onnistuu mainiosti grillissäkin.
Maku20.06. 11:10

Annanperunat on grilliruokien mehevä kyydittäjä

Maku19.06. 09:15

Tortellinit rakastavat kastiketta

Maku17.06. 14:25

Suomalainen kala on kestävää

Maku13.06. 10:50

Tilliliha on inhotuin kouluruoka

Maku12.06. 14:15

Opi kalan käsittelyä YouTubesta

Kolmesta neljään tuntiin kypsennettävät ribsit ovat hyvä haaste BBQ-aloittelijalle.
Maku12.06. 08:10

BBQ - eli herkkuja rumista tynnyreistä

Maku11.06. 14:20

Vuohenputki vuoden yrtti

Designbrunssilla esillepano on mietitty loppuun asti.
Maku11.06. 09:05

ST x FDS -ravintolan brunssilla tarjotaan näyttävää ruokaa myös silmille

Maku10.06. 09:00

Sorbetin voi koristella mintulla tai jollain muulla tuoreella yrtillä

  • Juttuvinkki
  • Palaute
  • Jakelupalaute
  • Toimitus
  • Mediamyynti
  • Yhteystiedot

Toimisto

Länsikaari 15, 20240 Turku

Postiosoite

PL 600, 20101 Turku

Puhelin

vaihde 02-269 3900

Sähköposti

etunimi.sukunimi@aamuset.fi

Ilmoitusaineistot

ilmoitukset@aamuset.fi

Toimitusaineistot

aamuset@aamuset.fi

Kustantaja

Turun Tietotarjonta Oy / TS-Yhtymä

Aamuset somessa

Tietosuoja

Tietosuoja / evästekäytännöt / evästeasetukset