Lue näköislehti Ota yhteyttä
Valikko
  • Etusivu
    • Lue näköislehti
    • Juuri nyt
    • Uutiset
  • Urheilu
    • Kaupunki
      • Kulttuuri
      • Viihde
      • Sarjakuva: Torikaffel
      • JetSet
  • Hyvä elämä
    • Koti
    • Työ
    • Liikenne
    • Lifestyle
    • Matkailu
    • Maku
  • Mielipide
    • Kolumni
  • Info
    • Toimitus
    • Mediamyynti
    • Aineisto-ohjeet
    • Palaute
  • Yhteystiedot
    • Mainosartikkelit

Maku

Maku25.03. 14.00

Grocerant-ilmiö leviää Suomessakin

Kaurajuoman suosio on kasvanut tasaisesti parin viime vuoden aikana koko maassa.
Maku24.03. 15.36

Neljännes valitsee maitotuotteen sijasta kaurajuoman

Maku23.03. 14.00

Savulohi-mustakaalipasta valmistuu nopeasti

Maku22.03. 10.40

Näin kypsennät kalan oikein

Maku21.03. 08.00

Pakastaminen säilyttää ravintoarvot

Kim Rafkinin toinen nimi on Mikael. – Se varmaan johtuu siitä, että jos minusta olisi tullut tyttö, olisin saanut nimen Mikaela.
Maku20.03. 08.00

Nimpparisankari: Sven from Finland

Maku19.03. 11.00

Kaikkea hyvää kaurasta

Yrittäjä Kaisa Takala ja esihenkilö Meri Kocabiyik kello viiden teen antimien äärellä.
Maku18.03. 09.00

Kello viiden teetä voi nauttia Cafe Qwenselissä nukkekodin tapaan

Bataattisosekeitto.
Maku17.03. 15.36

Kysely: Suomalaiset haluavat syödä ravintoloissa, joissa henkilökuntaa kohdellaan hyvin

Maku16.03. 15.06

Puolue-erot näkyvät myös ruokatottumuksissa

Caesarsalaatti.
Maku15.03. 15.36

Nopea lounas kalasäilykkeiden avulla

Maku14.03. 13.06

Ruokaviikoilla jättipiknik ja Michelin-tähtisadetta

Joissain kouluissa ruisleipää ei ole tarjolla edes viikoittain.
Maku13.03. 15.36

Pehmeä leipä houkuttelisi oppilaat koululounaalle

Maku12.03. 14.00

Hyvän kalakaupan tunnusmerkit

Maku11.03. 09.00

Tyhjennä pakastin piristävästi

Maku10.03. 14.00

Tee herkkuja heitteistä

Tutkimus tunnisti kuusi hävikkisegmenttiä kotitalouksissa.
Maku09.03. 08.36

Kotitalouksien ryhmittely ruokahävikin syiden mukaan voi auttaa kauppaa vastuullisuudessa

Turku Craft Beer Festival kokoaa oluen, viinin ja siiderin ystävät jälleen VPK:n talolle.
Maku08.03. 06.14

Viisi vuotta täyttävällä panimofestivaalilla maistellaan oluita, artesaanisiidereitä ja pientuottajaviinejä

Tuomiokirkkotorilla järjestetään perinteinen hernekeittotapahtuma Yhteisvastuukeräyksen tukemiseksi.
Maku07.03. 10.36

Hernekeittopata aukeaa Tuomiokirkkotorilla Yhteisvastuun hyväksi

Jari Varjo (vas.) ja Tapio Järvenpää näyttävät, miten höyrystynyt alkoholi kulkee joutsenkaulan kautta tislauskolonniin, jossa alkoholipitoisuus kasvaa kerros kerrokselta.
Maku06.03. 11.36

Turun Tislaamon Kaiho-vodka palkittiin jälleen

  • Juttuvinkki
  • Palaute
  • Jakelupalaute
  • Toimitus
  • Mediamyynti
  • Yhteystiedot

Toimisto

Länsikaari 15, 20240 Turku

Postiosoite

PL 600, 20101 Turku

Puhelin

vaihde 02-269 3900

Sähköposti

etunimi.sukunimi@aamuset.fi

Ilmoitusaineistot

ilmoitukset@aamuset.fi

Toimitusaineistot

aamuset@aamuset.fi

Kustantaja

Turun Tietotarjonta Oy / TS-Yhtymä

Aamuset somessa

Tietosuoja

Tietosuoja / evästekäytännöt / evästeasetukset