Uutiset

Avioero lisää psyykenlääkitystä ja nostaa kuolleisuusriskiä

Pitkissä avo- ja avioliitoissa vain harvat käyttävät psyykenlääkkeitä, mutta eroprosessin aikana lääkitys yleistyy selvästi. Myös tapaturmaisen, väkivaltaisen tai alkoholiperäisen kuoleman riski on voimakkaasti koholla heti avioeron jälkeen, varsinkin miehillä. Eroa harkitsevien ja eroprosessia läpi käyvien parien tukemiseen olisikin hyvä löytää uusia keinoja, ilmenee Helsingin yliopiston väitöstutkimuksesta.
Uutiset

Nainen autoili keskustassa keskellä päivää kolmen promillen humalassa

Vuonna 1980 syntynyt nainen puhalsi poliisin alkometriin tasan kolmen promillen lukemat Itäisellä Pitkälläkadulla eilen tiistaina kello 13.30. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kyseinen kuljettaja on aiemmin syyllistynyt vajaan neljän kuukauden aikana eriasteisiin rattijuopumusrikoksiin jo neljä kertaa.
Uutiset

Rattijuoppo törmäsi puuhun Hämeentiellä, puu katkesi ja kaatui auton päälle

Hämeentiellä tapahtui keskiviikkoaamuna kello 4.30 liikennevahinko, kun vuonna 1994 syntynyt mies törmäsi autollaan puuhun Hämeentien ja Rehtorinpellonkadun risteyksen keskikorokkeella. Ennen puuhun törmäämistä ajoneuvo oli osunut jalkakäytävän reunaan, jonka kautta auto kimposi osittain ajokaistaopasteen pystytolppaan. Tästä matka jatkui vielä kolmisen metriä, kunnes auto törmäsi puuhun ja puu kaatui auton katon päälle.