Sivuston käyttö vaatii selaimen JavaScript -tuen.
Lue näköislehti
Ota yhteyttä
Valikko
Tumma teema
Etusivu
Lue näköislehti
Juuri nyt
Uutiset
Urheilu
Kaupunki
Kulttuuri
Viihde
Sarjakuva: Kummitus
Hyvä elämä
Koti
Työ
Liikenne
Lifestyle
Matkailu
Maku
Mielipide
Kolumni
Info
Toimitus
Mediamyynti
Aineisto-ohjeet
Jakelupalaute
Yhteystiedot
Mainosartikkelit
Ruokahävikki
Ruokahävikki
Tavallinen kuluttaja heittää ruokaa roskiin noin 28 kiloa vuodessa
Ruokahävikki
Kotitalouksien ruokahävikki vastaa 139 000 henkilöauton kasvihuonekaasupäästöjä
Kierrätys
Raisiolaiset kierrättävät ja vähentävät ruokahävikkiä
Raision kaupungin tekemän kyselyn perusteella raisiolaiset ovat ahkeria tekemään ilmastoa parantavia tekoja, yleisimmin kierrättämällä tai vähentämällä ruokahävikkiä. Samalla he myös kaipaavat lisää tietoa Raision ilmasto- ja kestävyysasioista. Lokakuussa tehdyllä ilmastoaiheisella kyselyllä selvitettiin asukkaiden ja alueen toimijoiden ilmastoasioihin liittyviä pelkoja, toiveita ja asenteita.
Ruokahävikki
Kotitaloudet heittävät vuosittain roskiin yli sata miljoonaa kiloa ruokaa Suomessa
Ruokahävikki
Turun ammatti-instituutti ja K-Citymarket Ravattula vähentävät yhdessä ruokahävikkiä
Ruokahävikki
Peräti 13 prosenttia ruokahävikistä keitettyä kahvia
Ruokahävikki
Syömäkelpoista ruokaa heitetään edelleen paljon hukkaan
Ruokahävikki
Ruokahävikin päästöjä ei tunneta
Ruokahävikki
Hävikin välttäminen suomalaisten suosikkikeino pienentää ruoan ilmastovaikutuksia
Lidlin hukka-ale on otettu vastaan innostuneesti. Hävikin välttäminen on suomalaisille arkea ja se nähdään tehokkaana tapana hillitä ruoan ilmastovaikutuksia.
Ruokahävikki
Turkulaisten hävikiltä pelastaman ruoan määrä yli kaksinkertaistui viime vuonna
Hävikkiruokaa verkossa myyvän Matsmartin turkulaisasiakkaat pelastivat 50 000 kiloa ruokaa hävikiltä viime vuonna, mikä on jopa 217 prosenttia enemmän kuin 2018.