Länsikeskuksen Citymarket toi ravintolan kaupan sisälle
K-Citymarket Länsikeskuksen suuri remontti on valmis. Vuodenvaihteessa alkanut uudistus on ollut yksi Turun alueen mittavimmista investoinneista kaupan alalla, sillä remonttiin ja kaupan uusien konseptien luomiseen käytettiin noin 16,5 miljoonaa euroa. Remontissa nykyaikaistettiin kerralla kaikki kaupan tilat, ja kaupan sisälle rakennettiin myös ravintolamaailma.
Grocerant-trendi eli ruokakaupan ja ravintolan yhdistelmä Länsikeskuksen Citymarketissa sitä, että kaupan sisälle rakennettu uusi Food Factory tarjoilee asiakkailleen uusia ruoka- ja ravintolakonsepteja. Restaurant 3 tarjoaa maanantaista lauantaihin ravintolatasoista lounasta.
– Lisäksi saatavana on esimerkiksi burgereita, tuunattuja ranskalaisia ja napolilaiseen tapaan valmistettua pizzaa. Kaikki ravintolassamme ja kahvilassamme tarjottavat herkut voi joko ottaa mukaan tai syödä paikan päällä, kauppias Juha Jylli kertoo.
Food Factorylla on myös oma pienpanimo, jossa valmistetaan artesaanioluita berliiniläisen olutkoulun käyneen panimomestarimme johdolla.
Uudistuksessa huomioitiin myös koko ajan kasvava ruoan verkkokauppa. Verkkokaupalle rakennettiin nykyaikaiset ja väljät tilat, joiden avulla myynti on kasvanut jo nyt lähes 30 prosenttia uudistusta edeltävään aikaan verrattuna.
Remontin ansiosta kauppaan saatiin myös uusia tehokkaita energiaratkaisuja.
– Uudet kylmälaitteemme toimivat ympäristöystävällisen hiilidioksidin avulla. Kalat, lihat ja maidot löytyvät ovellisista kaapeista, jotta kylmä ei karkaa käytäville ja energiaa säästyy. Lisää energiansäästöä saamme led-valaistuksesta, uudesta lämpöpumpusta ja ilmanvaihdosta, Jylli kertoo.
Länsikeskuksen Citymarket lanseerasi remontin yhteydessä oman mobiilisovelluksen ensimmäisenä ruokakauppana Suomessa. Sovelluksessa on muassa kaupan tarjous- ja etukuponkeja ja kokkausvinkkejä. Sovelluksen kautta voi kutsua myyjän nopeasti apuun kaupassa ja lähettää palautetta kauppiaalle.
Aamuset-kaupunkimedia (AKM)